събота, 28 февруари 2009 г.

Лора Буш "забравила" да гледа речта на Обама пред Конгреса


Сутрешен вестник, доставян със закъснение, липсваща маса в кухнята, столове, взети на заем от съседите... за бившата първа дама на САЩ Лора Буш животът след Белия дом вече не е толкова лесен, предаде АФП.

"Ние имаме много малко мебели. Нямаме кухненска маса, нито маса за трапезарията", обяснява г-жа Буш в интервю, което ще бъде излъчено днес по телевизия ABC. Тя допълва, че все още не е имала възможност да сготви сама, а вместо това приятелите й й давали сготвени ястия в знак за добре дошли.

"Приятели ми дадоха на заем маса, а на следващата вечер имах 16 гости за вечеря и трябваше да заема столове от Сикрет Сървис", службата, която охранява съседите на семейство Буш в един от най-шикозните квартали на Далас, Тексас. Именно там започна новият живот на семейството, което напусна Белия дом на 20 януари, в деня на встъпването в длъжност на Барак Обама.

Друг малък проблем, който Лора Буш не познавала по времето на президентството на съпруга й, е доставяният със закъснение сутрешен вестник.

Тя споделя също, че е в течение на новините, въпреки че не е гледала тържествената реч на Барак Обама пред Конгреса във вторник, признавайки, че "напълно е забравила за това".

"На следващия ден след речта си казах, че е смешно като си помисля, че в продължение на осем години бях силно притеснена преди такава реч", обяснява Лора Буш.

Тя допълва, че ще продължи да защитава каузи, които смята за важни, като борбата с бедността и с неграмотността, чрез Института на свободата, създаден от Джордж Буш.
http://sexstory-sisi.blogspot.com/http://healtlove.blogspot.com/http://popularlyricss.blogspot.com/http://zdravoslovnoxranene.blogspotcom/http://klukarski.blogspot.com/http://lusiantonova.blogspot.cm/http://kulinaren.blogspot.com/http://www.tekstove.co.cc/http://www.zdraveikrasota.co.cc/

Няма коментари:

Публикуване на коментар