събота, 28 февруари 2009 г.

80-годишна стриптийзьорка продължава да се съблича за феновете (видео и галерия)


"Не, не. Не съм готова да окача прашката си на закачалката. Имам прекалено много фенове, които ще се разочароват", заяви Темпест Сторм.
80-годишната стриптийзьорка Темпест Сторм все още сваля дрехите си за радост на своите почитатели, въпреки че пръстите й треперят, изкривени са от артрит и са обсипани с лилави точки под набръчканата й кожа.

Оранжевият й маникюр обаче е идеален и нов и пасва перфектно на разчорлената й грива, превърнала се в нейна запазена марка. И все още тя е звезда.

Преди 50-години я наричали "момичето с феноменалната предница" и много известни мъже й казвали, че има "двете най-добри собствености в Холивуд".

Нейни известни колежки като Блейз Стар и Бети Пейдж отдавна са извън бизнеса, но тя продължава да изнася представления в Лас Вегас, Рино, Палм Спрингс, Маями, Карнеги Хол и др.

От началото досега шоуто й не се е променило много - Темпест не знае нищо за пилоните и обикновено се появява в компанията на боа или върху диван.

"Не ставам просто, за да си разкъсам дрехите", казва тя.
И наистина. 80-годишната бурлескова кралица е почитателка на бавното и стилно разсъбличане, но продуцентите й вече все по-често искат да побърза - дават и едва 7 минути.

"Правех седем-минутни изпълнения, когато започнах."

Миналата година даже прекъснали музиката още преди да свърши. Очевидно дните й на сцената са преброени, въпреки несъгласието й.

"Не, не. Не съм готова да окача прашката си на закачалката. Имам прекалено много фенове, които ще се разочароват", каза Темпест пред CNN.

Няма коментари:

Публикуване на коментар