събота, 28 февруари 2009 г.

Дрес кодът на Челси: Носиш "Армани" или плащаш глоба!

Мениджърът на Челси Гуус Хидинк е решен да въведе ред както в играта на тима, така и в начина на обличане на футболистите. Той е решен да глобява всеки, койо не се съобразява с въведения от него дрес код, предаде sportal.bg.

"Гуус определено е човек, с който не трябва да влизаш в конфликт. Той заяви на играчите, че иска от тях да играят като отбор, но и да изглеждат като отбор. Той винаги е облечен в костюм, вратовръзка и риза, определени като официално облекло на клуба и иска същото да правят и футболистите. В противен случай ще има сериозни финансови санкции", заяви човек от клуба пожелал анонимност.

Настояването за носене на сините костюми на "Армани" обаче не е единственото изискване на холандеца. Той сериозно се е заел да стегне дисциплината в клуба. Тренировъчният му режим е повече от строг като целта му е да подобри физическата форма на тима, която доста бе спаднала по времето на Сколари.
http://sexstory-sisi.blogspot.com/http://healtlove.blogspot.com/http://popularlyricss.blogspot.com/http://zdravoslovnoxranene.blogspotcom/http://klukarski.blogspot.com/http://lusiantonova.blogspot.cm/http://kulinaren.blogspot.com/http://www.tekstove.co.cc/http://www.zdraveikrasota.co.cc/

Няма коментари:

Публикуване на коментар