събота, 28 февруари 2009 г.

Руската първа дама е най-успешната делова жена на годината в Русия

Според класация, съставена от Института за политика и бизнес, най-успешната делова жена на Русия през миналата година е съпругата на руския президент Медведев - Светлана Медведева, съобщи Газета.ру.

Подобно на Мишел Обама, благодарение на характера и интелекта си тя се е превърнала в много влиятелна фигура, която оказва значително въздействие при приемането на важни политически решения, се казва в съобщението на института.

Губернаторът на Санкт Петербург Валентина Матвиенко е класирана на второ място, а "любимата учителка" на министър-председателя на Русия Владимир Путин, президентът на СПбГУ Людмила Вербицкая, е трета.

Седмото място заема Елвира Набиулина, министър на икономическото развитие и търговията на Русия, а на осмо е Елена Батурина, президент на компанията "Интеко" и съпруга на кмета на Москва Юрий Лужков. БТА
http://sexstory-sisi.blogspot.com/http://healtlove.blogspot.com/http://popularlyricss.blogspot.com/http://zdravoslovnoxranene.blogspotcom/http://klukarski.blogspot.com/http://lusiantonova.blogspot.cm/http://kulinaren.blogspot.com/http://www.tekstove.co.cc/http://www.zdraveikrasota.co.cc/

Няма коментари:

Публикуване на коментар