сряда, 11 август 2010 г.

Спасиха мъж след два дена в септична яма

Въпреки че го издирвали никой не се сетил да погледна във външната тоалетна



Китаец бе спасен, след като прекара два дена заклещен в септичната яма на дома му. Единственото, което го спасило е, че успял през двете денонощия там да задържи главата си над фекалиите, които стигали до над раменете му.

Мъжът бил открит когато случаен минувач влязъл в тоалетната и чул плач от дълбините. След като не успял да му помогне да се измъкне, той се обадил на спасителните служби.

Пожарникарите спуснали стълба в септичната яма при злощастия мъж и той най-накрая бил освободен.

Заради екстремните условия, в които прекарал последните два дена му отнело около двадесет минути, за да изкачи стълбата.

Състоянието му било стабилно и нямало опасност за живота му, но опасност за носовете на околните - със сигурност. Е, за щастие добре, че там била пожарната, която набързо почистила смърдящия на ла***а мъж.

В последствие той разказал, че паднал докато отивал по нужда, но никой не е влизал след него през двата дена, въпреки че външната тоалетна е на няколко метра от дома му, а и семейството му го издирвало с полицията.
http://sexstory-sisi.blogspot.com/http://healtlove.blogspot.com/http://popularlyricss.blogspot.com/http://zdravoslovnoxranene.blogspotcom/http://klukarski.blogspot.com/http://lusiantonova.blogspot.cm/http://kulinaren.blogspot.com/http://www.tekstove.co.cc/http://www.zdraveikrasota.co.cc/

Няма коментари:

Публикуване на коментар