понеделник, 6 септември 2010 г.

Жена на британски депутат припечелва като проститутка

Самият депутат консерватор заявил, че не е запознат и бил шокиран!

Съпругата на британския политик Майк Уевърли в свободното си време печели като проститутка в публичен дом срещу 70 лири на час, съобщава newsru.com, позовавайки се на The Mirror.
Самият депутат консерватор заявил, че не е запознат и бил шокиран, когато изданието му „отворило очите" за тайния живот на неговата съпруга.
Кореспондентът на изданието, „въоръжен" със скрита камера, направил видео на частен танц, изпълнен от 39-годишната Клара Уевърли, облечена в розово бельо.
Жената заявила пред журналисти, че харесва много работата в публичния дом, тъй като получава добро заплащане, а самата работа е приятна и дава възможност за нови запознанства.
Клиентите познават жената под името „Адриана", „Бианка" и други.
53-годишният Майк Уевърли, който бе назначен в кабинета на министър-председателя Дейвид Камерън през месец май тази година, заяви по време на пресконференция, че е напуснал жена си през февруари и е готов да докаже този факт.
Въпреки това той беше направо съкрушен, когато разбра истината за Клара. Депутатът е притеснен и от факта, че този скандал може да се отрази негативно върху репутацията на министър-председателя Камерън.
Майк разказва, че се е запознал с Клара по време на едно свое пътуване до Рио де Жанейро. Три години по-късно тя и дъщеря й се преместили в Лондон и тя станала „г-жа Уевърли"
Първоначално Клара изпълнявала задълженията на богатите домакини, но през 2007 година се върнала към най-древната професия.
Постепенно се превърнала в постоянен „служител" на салони за масажи, предлагащи сексуални услуги и стриптийз.
http://sexstory-sisi.blogspot.com/http://healtlove.blogspot.com/http://popularlyricss.blogspot.com/http://zdravoslovnoxranene.blogspotcom/http://klukarski.blogspot.com/http://lusiantonova.blogspot.cm/http://kulinaren.blogspot.com/http://www.tekstove.co.cc/http://www.zdraveikrasota.co.cc/

Няма коментари:

Публикуване на коментар